OBITELJSKI HOTEL DUGE TRADICIJE
Bitoraj dobio oznaku ‘Safe stay in Croatia’

Hotel i restoran Bitoraj zaslužio nacionalnu oznaku sigurnosti „Safe stay in Croatia“, koja označava da objekt posluje u skladu s epidemiološkim preporukama. Odnosno, da gostima može pružiti siguran boravak! Ovu „markicu“ dodijeljuje Ministarstvo turizma i sporta.

Uz hrvatsku, Bitoraj ima i međunarodnu oznaku Safe Travels. Nju dodijeljuje Svjetsko vijeće za putovanje i turizam. Ta je oznaka tijekom protekle godine postala jedan od ključnih informacija koju gosti traže prilikom odabira svoje destinacije i smještaja.

Ukratko, ove oznake potvrđuju ono što gosti hotela već odavno znaju. Da Bitoraj brine o njihovoj sigurnosti, kako bi oni mogli bezbrižno provesti svoj odmor.

Safe stay in Croatia

Što je to oznaka Safe stay in Croatia? Ona je potvrda uspješnog sudjelovanja u projektu istog imena. Kroz projekt Safe stay in Croatia osmišljeni su protokoli poslovanja i postupanja s korisnicima u svim turističkim i s turizmom povezanim djelatnostima. Gostima omogućava lakše prepoznavanje destinacija i pružatelja smještaja koji su usvojili nacionalne i svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite.

Drugim riječima, vidljivo istaknuta oznaka Stay safe in Croatia pruža informaciju svim posjetiteljima da turistički objekt njihovog interesa djeluje prema aktualnim preporukama Svjetskog vijeća za putovanja i turizam te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Sigurnost i zdravlje svima je na prvom mjestu. Zato je hotel i restoran Bitoraj velik trud uložio u maksimalnu zaštitu zdravlja svojih gostiju. Naravno, i osoblja!

Safe stay in Bitoraj

Potvrda je to posvećenosti hotela i restorana Bitoraj svojim gostima. Dosad je bilo dobro poznato da nudimo vrhunsku domaću goransku hranu. Autohtone lovačke specijalitete. Kao i slasne štrudle po izvornoj recepturi. Sada naši gosti mogu biti sigurni da će kod nas biti – sigurni.

Dolaze nam topliji i duži proljetni dani. Naša terasa ponovo će postati mjesto okupljanja, druženja uz dobru hranu i još bolje društvo. A naš hotel i tijekom proteklih mjeseci bio je utočište za sve one željne goranskog mira, prirode i gastronomskih užitaka. Da bismo mogli uživati u svemu što nam pruža život i ovaj naš prekrasni goraski kraj, moramo biti zdravi.
Zato, veselimo se novim iskustvima i novim prijateljstvima. Ali uvijek uz potrebnu dozu odgovornosti.

PODIJELI:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Gastronomska ponuda

pogledajte jelovnik

Naša adresa

Sveti Križ 1, 51322, Fužine

Pošaljite nam mail

info@bitoraj.hr

Postanite dijelom ove obiteljske tradicije

Na tradiciji prvog fužinarskog pansiona Neda, otvorenog davne 1933. godine, obitelj Kauzlarić već desetljećima stvara priču restorana i hotela Bitoraj.

Nazovite hotel