OBITELJSKI HOTEL DUGE TRADICIJE
Ljeto u Fužinama

Kad živa u termometru poraste, mnogi se brzo zažele hlada i povjetarca. Potpuno vas razumijemo – i zato smo osmislili idealan odmor za sve one koji ne podnose ljetne vrućine. Vodimo vas na mjesto gdje noći su friške, a destinacije bliske.
 
Pogađate, radi se o hotelu Bitoraj. Svim našim gostima na raspolaganju su klimatizirane sobe, lift, wellness i saune te poznati à la carte restoran s domaćim specijalitetima. Laganom šetnjom može se stići do jezera Bajer i Lepenica, a u blizini se nalazi špilja Vrelo, šetnice, poznata izletišta. Jesmo li spomenuli da je more udaljeno tek 20-ak kilometara?
 
Odmor ispunjen mirom, laganom rekreacijom i dobrom hranom lako može postati vaša stvarnost, jer smo osmislili aranžmane kojima nećete tako lako odoljeti. Ponudu s akcijskim cijenama za lipanj, srpanj i kolovoz pogledajte ovdje.

Rezervirajte svoj odmor iz snova i otkrijte sve čari Gorskog kotara u ljetnim mjesecima. Javite nam se već danas na broj 051/830-005 ili putem e-maila info@bitoraj.hr za više informacija.
 
Veselimo se vašem dolasku!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Gastronomska ponuda

pogledajte jelovnik

Naša adresa

Sveti Križ 1, 51322, Fužine

Pošaljite nam mail

info@bitoraj.hr

Postanite dijelom ove obiteljske tradicije

Na tradiciji prvog fužinarskog pansiona Neda, otvorenog davne 1933. godine, obitelj Kauzlarić već desetljećima stvara priču restorana i hotela Bitoraj.

Nazovite hotel