ODMOR

U zagrljaju prirode

Gorski kotar pruža sve što je potrebno za savršeni odmor

Čist i svjež planinski zrak, prekrasan pogled, guste šume povezane šetnicama i biciklističkim stazama, bistre rijeke i jezera što zrcale nebeski svod…

Sve ono što „nedostaje“ prirodi zelenog srca Hrvatske, pruža hotel Bitoraj prostrane sobe pomno dizajnirane da pruže komfor bez premca udobne krevete, spa i wellness centar, a la carte restoran s vrhunskim goranskim specijalitetima.

 
Stvorena za dvoje

Romantična soba Afrodita

Posebno iznenađenje za svakog gosta!

POSEBNOSTI HOTELA BITORAJ

Što nudimo našim gostima

VRHUNSKA USLUGA

Bitoraj je obiteljski hotel i restoran, a svakog gosta doživljavamo poput člana naše obitelji. Zato ulažemo maksimalni trud kako bi boravak bio ugodan i nezaboravan.

RAZNOLIKOST PONUDE

Hotel Bitoraj raspolaže s 25 soba različitih veličina i uređenosti. Uz tradicionalno uređene sobe, imamo i sobe suvremenog interijera, sobu prilagođenu osobama s invaliditetom, sobu Afrodita za parove te dvosobni apartman „Sv. Anton“.

ROMANTIČNA ATMOSFERA

Soba Afrodita osmišljena je posebno za parove. Uz ručno izrađen namještaj i pomno dekoriran interijer, jedinstvena odlika sobe je jacuzzi masažna kada i posebno iznenađenje za svakog gosta.

MAKSIMALNA DOSTUPNOST

Hotel Bitoraj posebnu je pozornost posvetio osobama s invaliditetom. Prilagođen prilaz za osobe u kolicima te lift pružaju maksimalnu dostupnost sadržaja, a jedna soba u potpunosti je preuređena kako bi osobama s invaliditetom osigurala sve potrebno za opušten odmor.

SPA & WELLNESS

Sauna s pogledom na snijegom okovane goranske šume jedinstven je doživljaj, koji pruža naš spa centar. Uz saune, centar nudi i masaže te tretmane wellness profesionalaca.

GORANSKI SPECIJALITETI

Restoran Bitoraj poznat je kao jedan od najboljih restorana Gorskog kotara. Gosti našeg hotela mogu svakodnevno uživati u goranskom doručku i a la carte ručku ili večeri s bogatom ponudom lovačkih i lokalnih specijaliteta.

Postanite dijelom ove obiteljske tradicije

Na tradiciji prvog fužinarskog pansiona Neda, otvorenog davne 1933. godine, obitelj Kauzlarić već desetljećima stvara priču restorana i hotela Bitoraj.

Nazovite nas