Sveti Križ 1, 51322, Fužine-Reservation +385 (51) 830 005

Wellness

KUTAK ZA OPUŠTANJE

Osjetite kako nestaju sve brige

Tražite li mjesto za „punjenje baterija“ i bijeg od svakodnevnog stresa?
Wellness Bitoraj pruža iskustvo bez premca. Na samom vrhu hotela pronaći ćete svoj savršeni kutak za potpuno opuštanje, uz finsku saunu i tursku kupelj. Poseban doživljaj pruža i švedski tuš, osvježavajući tretman svježom vodom. Relax room s pogledom na jezero Bajer dodat će vašem boravku u Fužinama jedinstveno iskustvo. Udobno se smjestite u ergonomsku ležaljku u mekanom ogrtaču, pogledajte nebo što se zrcali u vodi jezera ili snijeg na visokim borovima i osjetit ćete kako se povlače sve brige…

Wellness Bitoraj

ZELENA OAZA ZDRAVLJA

Istražite i našu posebnu ponudu masaža i tretmana

Saune i masaže

Recept za ugodu

SAUNE

Kad Finska i Turska rade u skladu

Finska i Turska „zatvaraju“ europske granice, svaka sa svog dijela kontinenta. Udaljenost od tri i pol tisuće kilometara u wellness centru hotela Bitoraj svodi se na svega nekoliko koraka. Toliko je potrebno da iz finske saune prijeđete u tursku kupelj. Ili obratno...
Dvije zemlje potpuno su različite. Po klimi, mentalitetu. I po doživljaju idealnog opuštanja. Takve su razlike i u njihovom wellness pristupu. Finska sauna ima tradiciju dužu od tisuću godina. Sastoji se od drvene kabine s visokom temperaturom od 80 do 100 stupnjeva. I niskom razinom vlažnosti zraka.
Turska kupelj također počiva na ritualima čišćenja kože koji datiraju daleko u povijesti. No, u njoj su temperature daleko niže, do 50 stupnjva. A fokus se stavlja na visoku razinu vlage u zraku koja može dosegnuti i 100 posto.
Koja je opcija bolja? Nije potrebno birati! U hotelu Bitoraj Finska i Turska rade u skladu.

MASAŽE

Kad vješte ruke otjeraju bol i umor

Kvalitetna masaža nije samo „prečica“ za opuštanje. Ona može pomoći i pri rješavanju brojnih zdravstvenih tegoba. Znanstveno je dokazano da masaža smanjuje razinu kortizola u organizmu. A „tjeranje“ tog hormona ima brojne pozitivne efekte. Točnije, spušta razinu šećera u krvi, smanjuje osjećaj stresa, a pomaže i u jačanju imuniteta. Osim toga, masaža smanjuje krvni pritisak i opušta mišiće.
Wellness Bitoraj svojim gostima pruža velik izbor opuštajućih masaža. Uz klasične i aroma masaže leđa i cijelog tijela, u ponudi su i masaže stopala ili lica, anticelulitna masaža te sporstka masaža leđa i nogu.
Želite li upotpuniti svoj odmor u hotelu masažom dovoljno je rezervirati termin na recepciji hotela. I vrlo brzo osjetit ćete kako vješte ruke „tjeraju“ bol, stres i umor iz vašeg tijela.