ODMOR

U zagrljaju prirode

U zagrljaju prirode

Gorski kotar pruža sve što je potrebno za savršeni odmor

Čist i svjež planinski zrak, prekrasan pogled, guste šume povezane šetnicama i biciklističkim stazama, bistre rijeke i jezera što zrcale nebeski svod… Sve ono što „nedostaje“ prirodi zelenog srca Hrvatske, pruža hotel Bitoraj prostrane sobe pomno dizajnirane da pruže komfor bez premca udobne krevete, spa i wellness centar, a la carte restoran s vrhunskim goranskim specijalitetima.

 
Stvorena za dvoje

Romantična soba Afrodita

Posebno iznenađenje za svakog gosta!

Stvorena za dvoje

Romantična soba Afrodita

Posebno iznenađenje za svakog gosta!

POSEBNOSTI HOTELA BITORAJ

Što nudimo našim gostima

VRHUNSKA USLUGA

Bitoraj je obiteljski hotel i restoran, a svakog gosta doživljavamo poput člana naše obitelji. Zato ulažemo maksimalni trud kako bi boravak bio ugodan i nezaboravan.

RAZNOLIKOST PONUDE

Hotel Bitoraj raspolaže s 25 soba različitih veličina i uređenosti. Uz tradicionalno uređene sobe, imamo i sobe suvremenog interijera, sobu prilagođenu osobama s invaliditetom, sobu Afrodita za parove te dvosobni apartman „Sv. Anton“.

ROMANTIČNA ATMOSFERA

Soba Afrodita osmišljena je posebno za parove. Uz ručno izrađen namještaj i pomno dekoriran interijer, jedinstvena odlika sobe je jacuzzi masažna kada i posebno iznenađenje za svakog gosta.

MAKSIMALNA DOSTUPNOST

Hotel Bitoraj posebnu je pozornost posvetio osobama s invaliditetom. Prilagođen prilaz za osobe u kolicima te lift pružaju maksimalnu dostupnost sadržaja, a jedna soba u potpunosti je preuređena kako bi osobama s invaliditetom osigurala sve potrebno za opušten odmor.

SPA & WELLNESS

Sauna s pogledom na snijegom okovane goranske šume jedinstven je doživljaj, koji pruža naš spa centar. Uz saune, centar nudi i masaže te tretmane wellness profesionalaca.

GORANSKI SPECIJALITETI

Restoran Bitoraj poznat je kao jedan od najboljih restorana Gorskog kotara. Gosti našeg hotela mogu svakodnevno uživati u goranskom doručku i a la carte ručku ili večeri s bogatom ponudom lovačkih i lokalnih specijaliteta.

Postanite dijelom ove obiteljske tradicije

Na tradiciji prvog fužinarskog pansiona Neda, otvorenog davne 1933. godine, obitelj Kauzlarić već desetljećima stvara priču restorana i hotela Bitoraj.

Nazovite hotel