Sveti Križ 1, 51322, Fužine-Reservation +385 (51) 830 005

Hotel

ODMOR

U zagrljaju prirode

Gorski kotar pruža sve što je potrebno za savršeni odmor u zagrljaju prirode. Čist i svjež planinski zrak, prekrasan pogled, guste šume povezane šetnicama i biciklističkim stazama, bistre rijeke i jezera što zrcale nebeski svod… Sve ono što „nedostaje“ prirodi zelenog srca Hrvatske, pruža hotel Bitoraj: prostrane sobe pomno dizajnirane da pruže komfor bez premca, udobne krevete, spa i wellness centar i a la carte restoran s vrhunskim goranskim specijalitetima.

Stvorena za dvoje

ROMANTIČNA SOBA AFRODITA

Posebno iznenađenje za svakog gosta!

POSEBNOSTI HOTELA BITORAJ

Što nudimo našim gostima

 • VRHUNSKA USLUGA

  Bitoraj je obiteljski hotel i restoran, a svakog gosta doživljavamo poput člana naše obitelji. Zato ulažemo maksimalni trud kako bi boravak bio ugodan i nezaboravan.

 • RAZNOLIKOST PONUDE

  Hotel Bitoraj raspolaže s 25 soba različitih veličina i uređenosti. Uz tradicionalno uređene sobe, imamo i sobe suvremenog interijera, sobu prilagođenu osobama s invaliditetom, sobu Afrodita za parove te dvosobni apartman „Sv. Anton“.

 • ROMANTIČNA ATMOSFERA

  Soba Afrodita osmišljena je posebno za parove. Uz ručno izrađen namještaj i pomno dekoriran interijer, jedinstvena odlika sobe je jacuzzi masažna kada i posebno iznenađenje za svakog gosta.

 • MAKSIMALNA DOSTUPNOST

  Hotel Bitoraj posebnu je pozornost posvetio osobama s invaliditetom. Prilagođen prilaz za osobe u kolicima te lift pružaju maksimalnu dostupnost sadržaja, a jedna soba u potpunosti je preuređena kako bi osobama s invaliditetom osigurala sve potrebno za opušten odmor.

 • SPA & WELLNESS

  Sauna s pogledom na snijegom okovane goranske šume jedinstven je doživljaj, koji pruža naš spa centar. Uz saune, centar nudi i masaže te tretmane wellness profesionalaca.

 • GORANSKI SPECIJALITETI

  Restoran Bitoraj poznat je kao jedan od najboljih restorana Gorskog kotara. Gosti našeg hotela mogu svakodnevno uživati u goranskom doručku i a la carte ručku ili večeri s bogatom ponudom lovačkih i lokalnih specijaliteta.