za sve prilike

Od vjenčanja do poslovnih sastanaka

Od vjenčanja do poslovnih sastanaka

Uz individualne goste restorana i hotela, Bitoraj je izvrsno mjesto i za organizaciju posebnih prigoda i društvenih događanja. Udaljen sat vremena od Zagreba, pola sata od Rijeke te dvadesetak minuta od slovenske granice, Bitoraj je idealna „točka okupljanja“. Gostima iz daljih destinacija na raspolaganju su sobe za noćenje ili dnevni odmor. Svako događanje uspješnije je u prekrasnom ambijentu uz vrhunsku hranu.

VJENČANJA

Romantika u zelenoj oazi

Što je potrebno za savršeno vjenjačnje? Sala dovoljno velika za svatove, živa glazba koja može držati atmosferu „na visini“ čitave noći i, naravno, odlična hrana i piće u velikim količinama. Sve to nudi hotel i restoran Bitoraj. Restoran kapaciteta 75 mjesta, terasa za tridesetak osoba i Salon Diana s 35 mjesta mogu primiti većinu svatovskih veselja. Goranski i lovački specijaliteti, uz široku ponudu domaćih tjestenina i vegeterijanskih jela zadovoljit će sve kulinarske ukuse, a po želji mladenaca možemo osigurati DJ-a ili živu glazbu.
Posebnost Bitoraja je romantična soba Afrodita – idealna za prvu bračnu noć!

POSLOVNI SASTANCI

Privatnost i profesionalnost

Hotel i restoran Bitoraj odlično je mjesto za održavanje poslovnih sastanaka, na mirnoj i privatnoj lokaciji u „zelenom srcu“ Hrvatske, daleko od gradske buke i distrakcija. Opremljen je žičnim i bežičnim brzim internetskim pristupom te velikim LCD ekranom za poslovne prezentacije.
Poslovne dogovore uvijek je dobro „začiniti“ sjajnom gastronomskom i enološkom ponudom našeg restorana.
Uz poslovne sastanke, Fužine nude i pregršt aktivnosti za „team building“, uz smještaj u udobnim sobama hotela Bitoraj.

MJESTO OPUŠTANJA

Caffe bar Tren

U sklopu hotela i restorana Bitoraj djeluje i caffe bar Tren, smješten na najnižoj etaži povijesne zgrade. Uređen u stilu puba, Tren je osmišljen kao mjesto opuštanja, prostor za predah od svakodnevne žurbe i uživanje u kvalitetnoj kavi ili širokoj ponudi pive, bezalkoholnih i alkoholnih pića te napitaka.

CATERING

Naši specijaliteti u vašem prostoru

Želite li poznate goranske specijalitete predstaviti svojim gostima na privatnim druženjima, domjencima i zabavama? Restoran Bitoraj pruža uslugu cateringa, koja se u potpunosti prilagođava vašim željama i potrebama.
Obogatite svoje događanje izvrsnom gastronomskom ponudom i iskušajte tradicionalnu kuhinju kreativno osmišljenu za svaku prigodu. Naš profesionalni i kreativni tim pratit će vas u najvažnijim trenucima i pružiti kvalitetu na koju se možete osloniti.

Nazovite hotel