OBITELJSKI HOTEL DUGE TRADICIJE
Aktivni odmor na dva kotača

Iskusni biciklisti i rekreativci već dugi niz godina odabiru Fužine kao svoju “bazu” u višednevnim biciklističkim pohodima. Na raspolaganju je desetak uređenih staza, omeđenih prirodnim ljepotama koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Sigurni smo da ćete uživati u vožnji, ali i u svakom predahu!

Ako volite laganu, rekreativnu vožnju, vjerujemo da će vam lakše i srednje zahtjevne fužinarske staze biti baš „po guštu“. Ljubitelje izazovnije vožnje – koja zahtijeva nešto bolju opremu, kondiciju i vozačko iskustvo, oduševit će nešto zahtjevnije staze, s većim usponima, strminama i prirodnim preprekama. Za svakog po nešto!

Većina staza započinje u neposrednoj blizini Fužina, što znači da ćete im jednostavno pristupiti. Od šumsko-pješačkih i makadamskih putova, do asfaltiranih cesta, staze su pregledne i dobro označene, a možete ih pregledati na jednom mjestu

Bilo da se želite u potpunosti posvetiti bicikliranju ili slobodno vrijeme ispuniti i ostalim sadržajima – Fužine nude toliko puno mogućnosti. Aktivnosti prilagodite svojim željama, a mjesto za zasluženi odmor i okrjepu pronađite u hotelu Bitoraj.

U našoj ponudi imamo udobne sobe kategorizirane s četiri zvjezdice, spa & wellness centar koji regenerira dušu i tijelo te a la carte restoran s bogatim izborom domaćih jela. Tko kaže da sportski odmor ne može ujedno biti i pravi gastro doživljaj!

Fužine, raj za rekreativce

Nakon što odaberete staze za istraživanje goranskih ljepota na dva kotača, provjerite gdje sve možete “zalutati” kad poželite odmor od bicikliranja. O špilji Vrelo, kaubojskom selu Roswell i gastronomskim specijalitetima imali ste već prilike čitati na našem blogu.

Proučite naše ideje za izlete i istražite preporuke za stvari koje jednostavno morate doživjeti prilikom svog posjeta Fužinama.

PODIJELI:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Gastronomska ponuda

pogledajte jelovnik

Naša adresa

Sveti Križ 1, 51322, Fužine

Pošaljite nam mail

info@bitoraj.hr

Postanite dijelom ove obiteljske tradicije

Na tradiciji prvog fužinarskog pansiona Neda, otvorenog davne 1933. godine, obitelj Kauzlarić već desetljećima stvara priču restorana i hotela Bitoraj.

Nazovite hotel