OBITELJSKI HOTEL DUGE TRADICIJE
Last-minute: Spektakularni doček Nove godine u srcu Gorskog kotara
Dragi naši, ostalo je još samo nekoliko slobodnih mjesta za svečanu novogodišnju večeru u Bitoraju!
 
Ako pitate naše dugogodišnje goste, najbolja fešta za doček nadolazeće godine je ona u našem restoranu. Ovaj dan mnogi već tradicionalno započinju ispraćajem stare godine točno u 12:00 sati u Fužinama, a silvestarsku noć provedu u društvu obitelji i prijatelja za našim stolom. Samo za ovu prigodu naši će majstori i majstorice kuhinje pripremiti najukusnija goranska jela, koja će se savršeno sljubiti s našim odabirom pića. Red glazbe, red zdravica, red novogodišnjih sarmica… U nastavku donosimo ovogodišnji meni.
Opis: Svečani silvestarski meni
 
Večera počinje u 20:00 sati, a cijena iznosi 120 EUR po osobi. Za dobar “štimung” silvestarske noći bit će zadužen veseli “Trio Harmony”, čiji repertoar obuhvaća samo najveće glazbene hitove. Ova se noć s pravom naziva “najluđom noći u godini”. Doživite je na naš način! Za sve informacije i rezervacije nazovite nas na broj +385 51 830 005 ili nam se javite na info@bitoraj.hr.
 
Požurite, jer mjesta se brzo popunjavaju. Vidimo se u Bitoraju!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Gastronomska ponuda

pogledajte jelovnik

Naša adresa

Sveti Križ 1, 51322, Fužine

Pošaljite nam mail

info@bitoraj.hr

Postanite dijelom ove obiteljske tradicije

Na tradiciji prvog fužinarskog pansiona Neda, otvorenog davne 1933. godine, obitelj Kauzlarić već desetljećima stvara priču restorana i hotela Bitoraj.

Nazovite hotel