OBITELJSKI HOTEL DUGE TRADICIJE
Nezaboravan doček Nove godine u hotelu & restoranu Bitoraj

U idiličnom okruženju netaknute prirode Gorskog kotara, obiteljski hotel i restoran poznat po goranskim specijalitetima i lovačkim delicijama pripremio je zanimljive novogodišnje aranžmane kako biste u novu godinu ušli sa stilom. Kako za one koji ispraćaju staru i dočekuju novu godinu uz svečanu silvestarsku večeru u restoranu, tako i za one koji će boraviti u našem hotelu u sklopu bogatog programa produženog novogodišnjeg vikenda. Za koju god se varijantu odlučili, kontaktirajte nas kako bismo na vrijeme rezervirali Vaš nezaboravan doček.

Atraktivni novogodišnji vikend u hotelu Bitoraj

Ovaj višednevni aranžman savršeno spaja aktivnost, odmor i uživanje u odličnoj hrani. U zdravoj i okrepljujućoj kombinaciji gorske i morske klime nudi uživanje u gastronomskim specijalitetima, šetnje prekrasnim šetnicama, opuštanje u intimnoj atmosferi našeg wellnessa, odmor u udobnim sobama i – odličnu zabavu!

Već prvog dana, nakon smještanja u hotelu, očekuje Vas dojmljiva šetnja s bakljama oko jezera te noćni posjet špilji Vrelo. Slijedi zdravica s domaćinima i ukusna goranska večera s domaćim proizvodima u restoranu Bitoraj. Idući ćete dan u centru Fužina na poznatoj fešti u podne ispratiti staru godinu uz kobasice i kuhano vino. Poslijepodne je dobro iskoristiti za dobar odmor kako biste se pripremili za najsvečaniji dio ovog programa – doček Nove godine uz raskošnu silvestarsku večeru i živu glazbu u našem restoranu!

Prvi dan nove godine provedite u nešto drugačijoj, morskoj klimi. Pripremili smo Vam interesantan izlet na morski zrak – u Crikvenicu i Novi Vinodolski gdje ćete posjetiti i čuvenu vinariju Pavlomir, degustirati vina i ručati u njenom hvaljenom restoranu. Po povratku na goranski zrak, u hotelu Vas očekuje večera. Možete se bezbrižno naspavati jer ne morate žuriti s odjavom iz hotela. Prije toga ne smijete propustiti obilan i ukusan domaći doručak!

Svečana silvestarska večera u restoranu Bitoraj

Ulazak u Novu godinu poseban je trenutak kojeg volimo proživjeti s bliskim i dragim ljudima. A još je bolje ako ga provedete uz finu večeru, glazbu uživo i odličnu zabavu. Stoga će mnogi iskoristiti priliku da u našem restoranu rezerviraju stol za nezaboravni doček Nove godine s obitelji i prijateljima, uz bogatu silvestarsku večeru i živu glazbu.

Pripremili smo posebnu ponudu tradicionalnih goranskih specijaliteta kako biste na najbolji mogući način krenuli u novogodišnje uspjehe.

Opustite se u čarobnom ambijentu Gorskog kotara, uživajte u slasnim zalogajima i dočekajte novu 2023. godinu u odličnom raspoloženju!

Kako biste rezervirali Vaš doček obratite nam se putem sljedećih kontakata:

+385 (51) 830 005

info@bitoraj.hr

PODIJELI:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Gastronomska ponuda

pogledajte jelovnik

Naša adresa

Sveti Križ 1, 51322, Fužine

Pošaljite nam mail

info@bitoraj.hr

Postanite dijelom ove obiteljske tradicije

Na tradiciji prvog fužinarskog pansiona Neda, otvorenog davne 1933. godine, obitelj Kauzlarić već desetljećima stvara priču restorana i hotela Bitoraj.

Nazovite hotel