OBITELJSKI HOTEL DUGE TRADICIJE
Obiteljska idila u Fužinama

Nakon uspješno odrađenih školskih i poslovnih obaveza tijekom tjedna, potrebno je dobro napuniti baterije. Fužine su već godinama omiljeno vikend odredište obitelji koje dragocjeno vrijeme žele iskoristiti na najbolji mogući način. Bilo da dolazite s manjom djecom ili adolescentima – zabavni i edukativni sadržaji kriju se na svakom koraku, a Fužine su idealna početna točka za istraživanje ljepota Gorskog kotara. 

Svoju avanturu započnite odlaskom u izletište “Šumska bajka” u Liču i uživajte u promatranju divljih životinja u svom prirodnom okruženju, zabavnim igrama na otvorenom  i razgledavanju bajkovitih drvenih skulptura, kao stvorenih za mlađe generacije.
Zabavni i paintball park “Vrata” dočekat će vas otvorenih ruku, a iskustva koja tamo doživite još ćete dugo prepričavati. Otkrijte i zašto je kaubojsko selo Roswell zadobilo simpatije malih i velikih posjetitelja!

Za lijenih poslijepodneva prošećite uređenim stazama koje su najljepše su ova doba godine, a benefite boravka na svježem goranskom zraku osjetit ćete u trenu. Vjerujte nam na riječ da ćete inspiraciju za izlete pronaći na svakom koraku!

Nakon ispunjenog dana, ne preostaje vam drugo nego utonuti u san u komfornim sobama hotela Bitoraj, kako biste jutro dočekali odmorni i spremni za stvaranje novih uspomena. Svim našim gostima na raspolaganju je i spa & wellness centar stvoren za trenutke opuštanja – jer ipak treba malo i odmoriti.

Idilu vašeg obiteljskog izleta savršeno će nadopuniti ukusna domaća hrana. Za one malo hrabrije, naši će kuhari pripremiti specijalitete poput pohanih žabljih krakova, a ako više volite klasiku – odabir samo jednog jela neće biti nimalo lak zadatak.

Sve to – pa i mnogo više, Fužine vam velikodušno nude na dlanu i u tren će oka postati mjesto kojem se s veseljem vraćate. Mi ćemo vas uvijek rado ugostiti!

Fužine osvajaju srca svih generacija

Na našem blogu marljivo skupljamo ideje i preporuke za izlete, kako bi svi naši posjetitelji  doživjeli ono najljepše od goranskog kraja. Kad su Fužine u pitanju, priče se pišu same od sebe.

Pročitajte što smo izdvojili za vas, saznajte informacije koje do sad niste znali i napravite veliki plan s najmlađim članovima vaše obitelji. Bilo da ćete s nama provesti vikend ili nekoliko dana, jedno je sigurno – kući se vraćate puni dojmova!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Gastronomska ponuda

pogledajte jelovnik

Naša adresa

Sveti Križ 1, 51322, Fužine

Pošaljite nam mail

info@bitoraj.hr

Postanite dijelom ove obiteljske tradicije

Na tradiciji prvog fužinarskog pansiona Neda, otvorenog davne 1933. godine, obitelj Kauzlarić već desetljećima stvara priču restorana i hotela Bitoraj.

Nazovite hotel