OBITELJSKI HOTEL DUGE TRADICIJE
Stazama i šetnicama Gorskog kotara

Planinarenje je mnogima omiljena aktivnost u prirodi, a nakon što osvojite svoj prvi vrh – teško da će to biti i jedini. Ako ste u potrazi za jedinstvenim planinarskim doživljajem, „zeleno srce Hrvatske“ zvuči kao vaša idealna destinacija za nadolazeće proljetne dane. Doživite tišinu stoljetnih stabala, udahnite nestvarno svjež zrak i zaputite se u istraživanje atraktivnih vrhova Gorskog kotara.

Ovisno o vašim željama, fizičkoj spremi i avanturističkom duhu, odaberite uspon na Viševicu (1428 m), Tuhobić (1109 m) ili brdo Preradović (892 m), s kojeg se pruža očaravajuć pogled na jezero Bajer. Naša je topla preporuka da se uputite na planinu Bitoraj (1386 m), po kojoj je naš hotel dobio ime.

U nekoliko dana možete doživjeti mnogo, a iz Fužina ćete lako stići do bilo kojeg odredišta.

Iskusni planinari i rekreativci složit će se oko jedne stvari – dobar plan podrazumijeva i kvalitetan odmor od dnevnih napora. Obitelj Kauzlarić pobrinut će da se osjećate kao kod kuće! Smjestite se u jednu od naših prostranih soba, uživajte u krepkim specijalitetima restorana, a prije toga se relaksirajte u spa & wellness centru hotela.

Ovaj aktivni odmor u potpunosti posvetite sebi. Uskladite se s bilom zelenog srca, razgibajte tijelo i nahranite dušu, a nama prepustite sve ostalo. Jedno je sigurno – vratit ćete se punih baterija.

Aktivni odmor u Fužinama

Osim šumskih prostranstava, vrhunski pripremljenih autohtonih namirnica i čistog zraka, Fužine nude mnoštvo atraktivnih sadržaja na svakom koraku. Ako ne znate odakle krenuti, inspiraciju ćete sigurno pronaći u tekstovima na našem blogu.

Potrudili smo se da vam kroz riječi predočimo sve ljepote našeg kraja, jedva čekamo da ih i udahnete punim plućima!

PODIJELI:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Gastronomska ponuda

pogledajte jelovnik

Naša adresa

Sveti Križ 1, 51322, Fužine

Pošaljite nam mail

info@bitoraj.hr

Postanite dijelom ove obiteljske tradicije

Na tradiciji prvog fužinarskog pansiona Neda, otvorenog davne 1933. godine, obitelj Kauzlarić već desetljećima stvara priču restorana i hotela Bitoraj.

Nazovite hotel