OBITELJSKI HOTEL DUGE TRADICIJE
Sve dobrobiti wellnessa: vrijeme je za opuštanje u srcu Fužina

Ako se u posljednje vrijeme osjećate iscrpljeno i umorno, možda je vrijeme da u svom rasporedu pronađete malo vremena za opuštanje. Znamo, znamo, svakodnevni život je izazovan i obavezama se ne nazire kraj, ali briga o sebi počinje upravo usporavanjem tempa. O benefitima wellnessa na cjelokupno stanje organizma možemo ispisati retke i retke, no istina je da se mnogi već na sam spomen ove riječi počinu opuštati… Jeste li i vi među njima?

Dobrobiti wellnessa su brojne

Osjećaj smirenosti, opuštenost, detoksikacija i osvježenje – to je ono što nam boravak u wellnessu nesebično obećava. Brojna istraživanja pokazuju da redoviti odlazak pridonosi ublažavanju stresa, raznih zdravstvenih tegoba i problema sa snom. Boravak u sauni otvara pore i potiče znojenje čime se tijelo oslobađa od toksina. Obično se već nakon izlaska iz saune osjećamo bolje, no učinci su dugoročni, posebice ako su posjeti wellnessu učestali.

Ovo je ujedno i idealna prilika da se odvojite od mobitela, e-mailova, kućanskih poslova, obaveza i bilo kakvih vanjskih distrakcija. Savršen je to način i da provedete kvalitetno vrijeme sa svojom boljom polovicom. Uz to, većina ljudi se osjeća potpuno opušteno nakon dana u spa centru, a posljedica toga je da brzo utonu u san. Kvaliteta spavanja toliko je bitna za naše mentalno i fizičko zdravlje.

Nekoliko sati u ovakvom okruženju može biti upravo ono što vam treba, a proljeće je idealno vrijeme za bijeg u prirodu, odmor i ‘resetiranje’ duha i tijela. A znate li da se na samom vrhu našeg hotela nalazi jedan savršeni kutak za potpuno opuštanje? Wellness oaza na raspolaganju je svim našim gostima, a pobrinuli smo se da vam pružimo iskustvo bez premca! Na recepciji hotela potrebno je rezervirati svoj termin kako biste u potpunoj privatnosti uživali u zasluženom miru i tišini.

Cijeli wellness samo za vas

Ulaskom u finsku saunu ili tursku kupelj većina gostiju započinje svoj ritual opuštanja i upoznaje sve dobrobiti wellnessa. Finska sauna izgleda kao drvena kabina u kojoj se temperature kreću između 80 i 100 stupnjeva. Vlažnost zraka je vrlo niska. U kupelji su temperature daleko niže – oko 50 stupnjeva, dok se sve vrti oko visoke razine vlage. Ona može doseći i 100 posto. Svaka od ovih sauna ima svoje benefite, a dobra vijest je da u Bitoraju ne morate birati, već naizmjenično možete uživati u obje! Nakon njih će vam goditi švedski tuš i osvježavajući tretman svježom vodom. 

Kad poželite malo prileći i ispružiti noge, popet ćete se stepenicama koje vode u, po mnogočemu poseban, Relax room. Naime, kada provirite kroz prozor, Fužine će vam se pružiti kao na dlanu. Udobno se smjestite u ergonomski oblikovanu ležaljku i zaboravite na brige! Uz veliki izbor voćnih i biljnih čajeva, osigurali smo mekane ogrtače i ručnike za sve korisnike spa zone.

Kako bi doživljaj bio potpun, predlažemo da rezervirate termin i za relaksirajuću masažu. Ovisno o vašim potrebama, možete odabrati klasičnu ili aroma masažu leđa i cijelog tijela, sportsku, anticelulitnu ili pak masažu stopala. Znanstveno je dokazano da masaža smanjuje razinu kortizola u organizmu, a ubrzo ćete osjetiti i kako spretne ruke „tjeraju“ bol, stres i umor iz vašeg tijela.

Onda, koliko vam je od 1-10 potrebno vrijeme za sebe? Sada kad znate sve dobrobiti wellnessa, vjerujemo da znamo odgovor. Rezervirajte smještaj u našem hotelu i počastite se odmorom kakvog dugo priželjkujete.

PODIJELI:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Gastronomska ponuda

pogledajte jelovnik

Naša adresa

Sveti Križ 1, 51322, Fužine

Pošaljite nam mail

info@bitoraj.hr

Postanite dijelom ove obiteljske tradicije

Na tradiciji prvog fužinarskog pansiona Neda, otvorenog davne 1933. godine, obitelj Kauzlarić već desetljećima stvara priču restorana i hotela Bitoraj.

Nazovite hotel