OBITELJSKI HOTEL DUGE TRADICIJE
Fužine su idealna destinacija za ljetni odmor

Užurbani gradski život, gužve i vrućine? Ne i u Fužinama!

Kada pomislimo na ljetni odmor, prva asocijacija obično su plaže, sunce i more. No, Gorski kotar nudi jednako osvježavajuću alternativu! Uz svoje planinske vrhove, bujne šume i kristalno čiste rijeke, ovaj dio Hrvatske pruža izvanredno iskustvo odmora. S punim se pravo naziva “zelenim srcem Hrvatske”, a stanovnike i posjetitelje od davnina oduševljava svojom netaknutom prirodom, zelenilom i za život ugodnom klimom. Tijekom dana možete uživati u temperaturama od 20°C do 25°C, a noću se spuštaju na razinu idealnu za spokojan san! Gotovo da ne postoji potreba za paljenjem klima uređaja, jer priroda je ovdje naš najbolji saveznik.

Dan možete ispuniti planinarenjem, bicikliranjem ili laganom šetnjom, a predah potražite u “debeloj” hladovini stoljetnih, zimzelenih stabala. Garantiramo da nema ljepšeg! Želite li doživjeti nešto novo, preporučujemo kupanje u jezeru Lepenica, koje je od našeg hotela udaljeno tek 2 kilometra. O ostalim prirodnim ljepotama pisali smo ovdje. Fužine su idealna destinacija za ljetni odmor!

Od mora do gorja – u jedan dan!

Ako na raspolaganju ovog ljeta imate tek nekoliko dana, ne brinite! Za savršen godišnji odmor ne morate birati između mora i gorja. Ako ste smješteni u Gorskom kotaru, možete imati oboje! Kada se zaželite mora, jednostavno sjednete u automobil i za nešto više od 30 minuta uživat ćete na predivnim plažama naše obale. Dan provedite na ležaljci u Jadranovu, Dramlju ili Crikvenici, a navečer se dobro naspavajte u udobnim krevetima, prekriveni tek laganim pokrivačem. Zahvaljujući svom geografskom smještaju te izvrsnoj prometnoj povezanosti s ostatkom zemlje, Fužine su već godinama baza za istraživanje ovog prekrasnog područja.

Drago nam je da su gosti iz cijele Hrvatske prepoznali upravo naš hotel kao idealno mjesto za boravak u ovom rajskom kutku. Hotel Bitoraj nudi vrhunski smještaj i sve što vam je potrebno za ugodan odmor. Nakon aktivnog dana u prirodi, možete se opustiti u našem wellnessu i uživati u autohtonim jelima iz restoranske ponude. Osjećaj ćete se kao kod kuće kad se uvečer smjestite u prostranu sobu prepunu detalja, a ujutro probudite uz zvukove prirode.

Noći su friške, a destinacije bliske

Gorski kotar dočekat će vas otvorenih ruku, napuniti vam baterije, probuditi avanturistički duh i razmaziti fantastičnim delicijama. Vrijeme je da i vi doživite lakoću postojanja u gorskim predjelima i odmorite dušu i tijelo. Svoj morsko-gorski odmor možete isplanirati unaprijed, ili nas jednostavno upitajte za savjet pri dolasku u hotel. Ideja za jednodnevne izlete nam ne nedostaje!

Rezervirajte svoj smještaj već danas na broj telefona +385 (51) 830 005 ili e-mail info@bitoraj.hr i bit će ovo ljeto koje ćete dugo pamtiti!

PODIJELI:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Gastronomska ponuda

pogledajte jelovnik

Naša adresa

Sveti Križ 1, 51322, Fužine

Pošaljite nam mail

info@bitoraj.hr

Postanite dijelom ove obiteljske tradicije

Na tradiciji prvog fužinarskog pansiona Neda, otvorenog davne 1933. godine, obitelj Kauzlarić već desetljećima stvara priču restorana i hotela Bitoraj.

Nazovite hotel