OBITELJSKI HOTEL DUGE TRADICIJE
Ispraćaj Stare i doček Nove godine u Fužinama

Turistička zajednica Fužine i ove je godine uputila pozivnicu svim dragim prijateljima i gostima željnima dobre zabave da budu dio kultnoj ispraćaja Stare i dočeka Nove godine. Za ovu prigodu pripremljen je bogat zabavni program!

Zadnjih deset sekundi do zadnjeg podna 2023. odbrojavat će se uz uvijek raspoloženu grupu Vigor i Insulu, a najiščekivaniji trenutak pratit će pucanj iz topa bakarske Gradske straže. Dozu adrenalina posjetiteljima će priuštiti Opatijski kukali, koji će zaroniti u hladno jezero Bajer, a kakav bi to bio događaj bez pomno osmišljenih aktivnosti za naše najmlađe? Dobre želje za 2024. na vrlo će moderan način okupljenima zaželjeti Djed Božićnjak, koji će se iz daleke Lapodije javiti putem videa! Dječji doček popratit će veseli vatromet, a zabave neće nedostajati ni u Zimskom vrtu.

Vizual: Turistička zajednica Fužine

Posjetitelje očekuje bogat program

Na još nekoliko lokacija u Fužinama očekuje vas bogati gastro kutak s prigodnim jelovnikom, sajam OPG-ova, dječji disko, cirkuska predstava i fire show, DJ-evi, radionice i glazbeni nastupi. Vjerujte nam na riječ – ovo je dan koji se ne propušta! Svi detalji o programu mogu se pronaći ovdje. Ova lijepa tradicija traje već više od 20 godina, a svi koji su jednom posjetili Fužine na Silvestrovo, uvijek se vraćaju.

Organizatori su se pobrinuli da svi posjetitelji ovaj dan mogu provesti bezbrižno i opušteno. Naime, 31. prosinca vlak iz Rijeke, s glavnog željezničkog kolodvora, polazi točno u 09:00 sati, a polazak iz Fužina je u 15:30 sati. Cijena povratne prijevozne karte iznosi 10 EUR za odrasle, 7 EUR za djecu od 4 do 12 godina, dok se za mlađe od 4 godine ne naplaćuju (uz uvjet da se za dijete ne zahtijeva posebno sjedalo). Vlak iz smjera Zagreba na isti dan polazi za Fužine. Sa Zagrebačkog glavnog kolodvora kreće u 7:00 sati, s polazišta Karlovac Centar u 7:55 te iz Delnica u 9:40 sati. Planirani povratak je u 16:00 sati, dok cijena povratne prijevozne karte za odrasle iznosi 12,50 EUR, a za djecu mlađu od 12 godina 8,50 EUR.

Pred nama je zabavnih nekoliko dana, a i u Bitoraju se novogodišnje zabave shvaćaju vrlo ozbiljno! 😊 30. prosinca te na dočeku Nove godine, 31. prosinca 2023. zabavljat će nas uhodani Trio Harmony, dok ćemo na reprizi dočeka 1. siječnja 2024. plesati uz Duo Happy Times. Za ovu prigodu pripremaju se najukusnija goranska jela, koja će se savršeno sljubiti s našim odabirom pića. Uz malo sreće, još stignete uloviti posljednja mjesta, a rezervacije su obavezne na broj telefona +385 51 830 005 ili e-mail info@bitoraj.hr.

Ugodne blagdane te sretnu, uspješnu i prosperitetnu Novu godinu želi vam obitelj Kauzlarić i osoblje hotela i restorana Bitoraj. Živjeli!

PODIJELI:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Gastronomska ponuda

pogledajte jelovnik

Naša adresa

Sveti Križ 1, 51322, Fužine

Pošaljite nam mail

info@bitoraj.hr

Postanite dijelom ove obiteljske tradicije

Na tradiciji prvog fužinarskog pansiona Neda, otvorenog davne 1933. godine, obitelj Kauzlarić već desetljećima stvara priču restorana i hotela Bitoraj.

Nazovite hotel