OBITELJSKI HOTEL DUGE TRADICIJE
Online rezervacija nova je usluga koju nudi hotel Bitoraj

Online rezervacija nova je usluga koju nudi hotel Bitoraj. U svega nekoliko „klikova“ putem internetske stranice hotela moguće je automatski „bookirati“ smještaj i tako napraviti prvi korak prema opuštenom odmoru u zelenom srcu Hrvatske.

Najbrži je to, ali i najpovoljniji način dolaska do jedne od 25 soba smještenih u povijesnom objektu u samom centru Fužina. Naime, internetski „booking“ omogućuje promotivne cijene za rezevraciju smještaja ili nekog od atraktivnih tematskih paketa u ponudi hotela Bitoraj. Gosti mogu izabrati između tradicionalno uređenih soba, onih suvremenog interijera, ali i posebnih opcija kao što je soba prilagođena osobama s invaliditetom, soba Afrodita za parove te dvosobni apartman „Sv. Anton“.

Kako se radi online rezervacija

Online rezervacija može se napraviti putem aplikacije dostupne na naslovnici internetskih stranica hotela Bitoraj. Prilikom odabira, gosti imaju pregled veličine, uređenja, dostupnosti i cijene pojedinih soba, kao i dodatnih usluga. Sustav je dvojezičan, na hrvatskom i engleskom jeziku, a cijene se izražavaju u kunama ili eurima.

Internetski „booking“ dio je paketa inovativnih proizvoda koje je hotel Bitoraj osmislio kako bi gostima omogućio veću mogućnost izbora, ali i ugodniji te sigurniji boravak. U sklopu ovih aktivnosti, hotel Bitoraj uveo je pojačane sanitativne i dezinfekcijske mjere koje su mu omogućile „oznaku sigurnosti“ Safe say in Croatia.

Usluge hotela Bitoraj

Hotel Bitoraj, uz smještaj, nudi i široku paletu usluga svojim gostima. Restoran Bitoraj poznat je po izvornoj lokalnoj kuhinji te goranskim i lovačkim specijalitetima. Novouređeni wellness centar omogućuje opuštanje uz prekrasan pogled na jezero i goranske predjele. A posebnu ponudu hotel ima za poslovne sastanke, privatna druženja i svečanosti te razne druge prigode.

Iskoristite povoljnije uvjete „bookiranja“ smještaja putem sustava online rezervacije, provjerite atraktivne posebne pakete u ponudi hotela Bitoraj te priuštite sebi i bliskim osobama nezaboravne trenutke u prekrasnoj atmosferi Gorskog kotara.

PODIJELI:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Gastronomska ponuda

pogledajte jelovnik

Naša adresa

Sveti Križ 1, 51322, Fužine

Pošaljite nam mail

info@bitoraj.hr

Postanite dijelom ove obiteljske tradicije

Na tradiciji prvog fužinarskog pansiona Neda, otvorenog davne 1933. godine, obitelj Kauzlarić već desetljećima stvara priču restorana i hotela Bitoraj.

Nazovite hotel